Nevjerovatna scena u Hrvatskoj: Betonskim blokom gađao fudbalere!

Nekoga je mogao ubiti

Nevjerovatna scena u Hrvatskoj: Betonskim blokom gađao fudbalere!

E. Čaušević

Poznato je da na terenima niželigaša na ovim prostorima možemo svašta vidjeti i čuti, no priča koja nam dolazi iz Hrvatske je sve nadmašila.

Naime, nevjerovatna scena desila se na utakmici Prve županijske lige između lokalnih klubova Konavljanina i Orebića koja se igrala u malom mjestu Ćilipi koje se nalazi blizu Dubrovnika. Jedan od navijača je napravio nevjerovatan incident i samo srećom je izbjegnuta nesreća.

Naime, jedan od navijača je betonskim blokom gađao s tribina fudbalere protivničke ekipe. Igrači Orebića bili su u šoku kada su vidjeli šta se dešava i na svu sreću niko nije povrijeđen. No, onda je došlo do obračuna igrača ovih ekipa, ali sve je brzo završeno.

Top Komentari

Honduras
To su nosioci europskih vrijednosti
12 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi