Nevjerovatna situacija: Nekoliko dana nakon potpisa za Barcelonu, njegov agent htio otkupiti ugovor

Šta se desilo?

Nevjerovatna situacija: Nekoliko dana nakon potpisa za Barcelonu, njegov agent htio otkupiti ugovor

Esmer Oštraković

Barcelona je u januaru za 30 miliona otkupila Francisca Trincaa, nogometaša koji nastupa u Sportingu iz Brage.

Ovaj nogometaš jedan je od najvećih talenata, te u Barceloni sa njim imaju velike planove za budućnosti.

Ipak, odluka kluba bila je takva da on ostane na posudbi do kraja sezone, te da se nakon toga priključi svom novom klubu.

Samo nekoliko dana nakon što je potpisao za Barcelonu, čelnicima ovog kluba javio se agent Trincaa, Jorge Mendes i rekao da nudi 45 miliona za otkup ugovora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očigledno je da se ubrzo javio klub koji je nudio dosta više novca i mjesto za igru, ali je Barcelona već završila transfer, te su odbili ponudu Mendesa.

Zaista jedna čudna situacija koja se ne dešava tako često u svijetu nogometa, ali je Barcelona ipak gledala neke druge stvari, a ne profit.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi