Nevjerovatne scene ispred Santiago Bernabeua pred okršaj Reala i Barcelone

Sjajan doček za Kraljeve

Nevjerovatne scene ispred Santiago Bernabeua pred okršaj Reala i Barcelone

Endin Čaušević

Na Santiago Bernabeu večeras se igra jedan od najvećih svjetskih derbija između Real Madrida i Barcelone.

Real i Barca će samo u nekoliko dana odigrati dva susreta u Madridu, a prvi je na programu već večeras u okviru polufinala Kupa Kralja. U prvom duelu bilo je 1:1 na Camp Nou i sigurno da nas očekuje još jedna spektakularna utakmica.

Navijači Reala cijeli dan su na ulicama i nestrpljivo čekaju susret protiv ljutog rivala. Oni su napravili nevjerovatan doček za svoje igrače ispred stadiona što se zaista odavno nije desilo.

Ulice su bile ispunjene, a autobus s igračima kraljevskog kluba je jedva stigao do stadiona. Real će imati ogromnu podršku, no poznato je da im je Barca znala zadati itekakve udarce na domaćem terenu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije