Nevjerovatni Elvis Sarić spasio Suwon u posljednjim sekundama

Zabio dva gola

Nevjerovatni Elvis Sarić spasio Suwon u posljednjim sekundama

E. Čaušević

Fudbaleri Suwona danas su remizirali na domaćem terenu protiv Ulsan Hyundaija (2:2) u meču 31. kola koreanske K Lige.

Suwon je u posljednji trenutak uspio izbjeći poraz pred svojim navijačima, a junak ovog meča bio je bh. reprezentativac Elvis Sarić. Ulsan je do prednosti stigao već u šestoj minuti kadaje Kim asistirao, a mrežu Suwona zatresao je Han.

Domaći su pokušali do kraja prvog dijela doći do poravnanja, no rezultat se nije mijenjao. Na samom startu drugog dijela gosti stižu do drugog gola, a u listu strijelaca ponovo se upisao Han koji je povisio na 0:2.

Međutim, u samom finišu meča Suwon je došao do remija na krilima Sarića. Bh. reprezentativac je prvo u 83. minuti smanjio na 1:2, a onda je u drugoj minuti sudijske nadoknade pogodio za konačnih 2:2. Sjajna uvertira Sarića pred naredno okupljanje naše selekcije.

Suwon je četvrti na tabeli sa 43 boda, dok je Ulsan treći sa devet bodova više.

Promo

Top Komentari

Prle
Ocigledan primjer igraca koji nije imao srece da osigura sebi transfer u neku jacu ligu kad je bio u najboljim godinama.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi