Nevjerovatni podaci: Mbappe još uvijek raste, a do 21. godine biće prava zvijer

Zvijezda PSG-a ni blizu vrhunca

Nevjerovatni podaci: Mbappe još uvijek raste, a do 21. godine biće prava zvijer

M. Šljivak

Kylian Mbappe je sa samo 19 godina već jedan od najboljih fudbalera svijeta, ali od njega se tek u narednim godinama očekuju velike stvari.

Otkako je došao u PSG prošlog ljeta njegova igra je podignuta na još jedan veći nivo, a i sam Mbappe svakodnevno dosta radi kako bi se njegova konstituacija poboljšala.

Protekle godine narastao je za jedan centimetar i sada je visok 179cm, a očekuje se da će rasti do 21. godine i do tada se očekuje da postane prava zvijer u fizičkom smislu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ove sezone je narastao za jedan centimetar. Također, njegov muskulatorni razvoj još uvijek nije završen i on će se razvijati još godinu i po, do 21. godine. Tada će njegovo tijelo biti znatno ojačano, ramena šira, biće brži, ekspoziviniji i tehnički još moćniji", istakli su za Le Parisien iz tima koji se brine o njegovom zdravlju.

Mbappe i sada djeluje impresivno i pravo je pitanje koliko će napraviti u narednim godinama kada se potpuno razvije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti