Nevjerovatni PSG gubio s 3:0, preokrenuo, pa ostao bez pobjede u nadoknadi
Foto - EPA

Osam golova u duelu protiv Amiensa

Nevjerovatni PSG gubio s 3:0, preokrenuo, pa ostao bez pobjede u nadoknadi

M. Šljivak

PSG je u zaista nevjerovatnom meču  remizirao na gostovanju kod ekipe Amiensa rezultatom 4:4.

Nevjerovatan preokret napravio je tim Thomasa Tuchela, iako su u ovom duelu bili bez prvih zvijezda Neymara i Kyliana Mbappea, ali nije uspio da pobjedi u meču gdje su imali sve u svojim rukama.

Amiens je golovima Guirassjya (5.), Kakute (29.) i Diabatea (40.) u jednom trenutku imao prednost od 3:0, ali je nadu PSG-u vratio Ander Herrera golom za 3:1 u 45. minuti meča.

Taj gol kao da je probudio igrače francuskog prvaka koji su u nastavku meča potpuno razbijali protivnika.

Kouassi je s dva gola u 60. i 65. minuti donio izjednačenje PSG-u na 3:3, da bi u 74. minuti nakon odlične akcije Mauro Icardi pogodio za veliki preokret i vodstvo gostiju od 3:4.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mogao je PSG zabiti još nekoliko golova. Imali su nekoliko zicera koje nisu iskoristili, ali su u nadoknadi meča primili gol. Sehrou Guirassy je zabio za konačnih 4:4.

Ligue 1, 25. kolo:

Amiens - PSG 4:4

Top Komentari

Samo_Realan
Mislis nevjerovatni Amiens njihov tim kosta manje od Neymara
7 2
Benjamingst
Sljivak bravo, dobar naslov a i text koji si napisao.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi