Promašaj karijere Kyliana Mbappea

Dešava se i najboljima

Promašaj karijere Kyliana Mbappea

PSG je prije par dana razbio Dijon na gostovanju, u meču četvrtfinala Kupa Francuske.

"Sveci" su slavili rezultatom 1:6, a iako je trener Tuchel dao priliku nekolicini mlađih igrača, ipak su glavnu riječ vodile zvijezde pariškog kluba.

Tao je i Kylian Mbappe postigao gol i upisao asistenciju, ali je uspio i upisati veliki promašaj - vjerovatno promašaj karijere.

Jednstavno, dešava se i najboljima, a Mbappe je sigurno jedan od najboljih napadača na svijetu.

Ipak, protiv Dijona mu je lopta prešla preko noge, pa je uspio promašiti gol sa pet-šest metara.

Naravno, i pogađa Mbappe ove sezone. Tako je do sada odigrao 28 utakmica u dresu PSG-a, postigao 24 gola i upisao 15 asistencija.

Top Komentari

GigantMostarski
Dobar ali malo precjenjen igrac. Cim njemu majka odlucuje o karijeri, bit ce iduci Rabiot. Haver koji ce doc u Real i nestat s radara. Zivi bili pa vidili. Nek se drzi Francuske lige. Cak sam procito negdje da ce ga pokusat PSG zadrzat tako sto ce mu ponudit 40 MIL € GODISNJE!!!!
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi