Poniženje kakvo PSG u Francuskoj ne pamti!

U domaćim takmičenjima

Poniženje kakvo PSG u Francuskoj ne pamti!

A. Čaušević
Teme:

PSG je već godinama suvereni gazda fudbala u Francuskoj i gledajući trenutnu situaciju pariški klub će biti nedodirljiv i u narednim godinama.

Rijetki su timovi koji tokom sezone pobijede PSG kada su u pitanju domaća takmičenja u Francuskoj i svaki kiks pariških Svetaca se na neki način smatra iznenađenjem. 

U prvom poluvremenu duela 25. kola Ligue 1 PSG je doživio pravo poniženje jer Amiens vodi sa 3:1.

Iako za goste ne igraju najveće zvijezde poput Neymara Juniora i Kyliana Mbappea primiti tri gola od 19. ekipe lige koja za ligaški trijumf ne zna od početka novembra se smatra prvoklasnom senzacijom.

Domaći su vodeći gol postigli u 5. minuti preko Guirassyja, na 2:0 u 29. minuti je poviso Kakuta, dok je treći put Keylora Navasa u 40. minuti savladao Diabate.

Parižanima je nadu za preokret u nastavku dao Herrera golom iz sudijske nadoknade.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

--

--

Top Komentari

Benjamingst
Causevicu sto se ti obruka hehehe 3:4
4 0
Lafo
Kakvo poniženje? Utakmica traje , a i da izgube, naslov je presmješan
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti