Kloppova djeca bolja od najjačeg tima Evertona

Nevjerovatno s kakvim sastavom je Liverpool pobijedio Everton

11

Komentari (11)

vence
A treba priznato da se Everton ispromasivao u prvom poluvremenu
dragonicas
BobPaisley
...najveci engleski klub,nema se tu sta dodati.
United_HZ
Uz mančester junajted da
BobPaisley
@United_HZ...bez Manchester Uniteda...u Engleskoj su tu negdje sa trofejima,ali Europa je ono sto se gleda,a tu Liverpool ima duplo vise trofeja...a prestici ce ih i sa titulama u EPL opet u narednih par godina,ova ekipa ima potencijal da hara u buducnosti,to su pokazali i ovi mladi igraci,bitno je samo zadrzati Kloppa.
United_HZ
Najtrofejniji Engleski klub bez evropskih titula je United tako da ne dipr
makelele
Anceloti prevara od trenera, imao srece sto je vodio najjaci milan ikad, kojem fakticki nije ni trebao trener, a sa realom imao srece takodje sa sudcima plus takodje jedna od jacih generacija reala sa ronaldom, ramosom, modricem, marcelom...
BobPaisley
...ima li neko da nije prevara od trenera?
Zaštita Identiteta
zgembo.popuslic
ne moze pita od govana, djaba ti trener ako su igraci lopate, jedno bez drugog ne ide, samo dobar trener+dobri igraci=uspjeh
Niklas
Koja golcina jbt a Everton nikad gori s obzirom koliko su potrosili na pojacanja.Anceloti nikako da kockice poslaze. Djeca ih pobjedila jos i veci posjed imali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.