Nevjerovatno: Sakupljač lopti želio osigurati pobjedu Paname
Foto: Screenshot

Teško da je ovo neko mogao očekivati

Nevjerovatno: Sakupljač lopti želio osigurati pobjedu Paname

Panama je sinoćnjom pobjedom nad Kostarikom došla do plasmana na Svjetsko prvenstvo, ali ovu utakmicu je obilježilo nekoliko zaista kontroverznih i iznenađujućih situacija.

Panama je na svom terenu slavila 2:1, ali je pobjedonosni gol domaćina bio izuzetno diskutabilan, jer se stiče dojam da lopta nije prešla gol liniju. Ipak, pogodak Torresa iz 88. minute je priznat, pa je Panamu jako malo dijelilo od velike pobjede.

Upravo u finišu utakmice u "akciju" je krenuo i mladi sakupljač lopti na stadionu Rommel Fernandez.

Nakon što je dosuđen aut za Kostariku na polovini Paname, jedan od Kostarikanaca je krenuo prema lopti kako bi je vratio u igru, ali ga je dječak koji skuplja lopte preduhitrio i ispucao loptu ispred njega.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Može se reći da je ovaj dječak učinio sve što je bilo u njegovoj moći kako bi pomogao svojoj reprezentaciji da dođe do pobjede i prvog plasmana na Mundijal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti