Nevjerovatno šta sudije i VAR rade u Engleskoj: Ovakav penal može dobiti samo Manchester United

Nevjerovatno šta sudije i VAR rade u Engleskoj: Ovakav penal može dobiti samo Manchester United

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda igraju trenutno u gostima protiv Aston Ville meč 34. kola Premiershipa.

Crveni đavoli u 27. minuti utakmice uspjeli su povesti sa 1:0 kada je gol s bijele tačke postigao Bruno Fernandes, ali dosta prašine se diglo oko ovog penala za goste.

Naime, Bruno Fernandes je čini se nagazio igrača Aston Ville i onda je pao na zemlju, a sudija Moss je pokazao na bijelu tačku.

Engleska javnost je u šoku da ni VAR nije promijenio njegovu odluku jer je bilo jasno da ovdje nema elemenata za penal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[streamable]https://streamable.com/4f423x[/streamable]

Također, ovo je već 13 penal koji je Unitedu sviran ove sezone što se prije nije dešavalo u Premiershipu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Dabogda im bog platio na navodi mogući način ! Tako surovo zakinuti ekipu koja se grčevito bori za opstanak, kojoj je svaki bod zlata vrijedan, gledao sam momke par prethodnih utakmica, ginu na terenu bore se do posljednje kapi znoja,i sad ih ovaj prevarantski klub može koštati glave. Samo cu reci SRAM VAS BILO
5 11
BobPaisley
...nista novo,pa ovakve stvari su bile normalna pojava za vrijeme Fergusona...o golovima iz offside-a da ne pricam,nadavali su ih se kao niko,za njih to pravilo nije ni postojalo...zato i jesu dominirali u EPL...a evo i sada i pored VAR-a pred ocima cijelog svijeta im izmisljaju penal,koji je zapravo bio cist faul u napadu...sramota sta rade,izbacuju Aston Villu iz lige kako bi navukli Unitedu 4. mjesto i ulazak u LP...inace vec 14. penal za njih ove sezone,mislim da se radi o svjetskom rekordu.
9 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi