Nevjesta zabranila gledanje meča Švedska-Engleska, svatovi odbili doći

Zanimljiva priča sa Otoka

Nevjesta zabranila gledanje meča Švedska-Engleska, svatovi odbili doći

U Engleskoj je vanredno stanje u posljednjih nekoliko dana jer Gareth Southgate i njegovi momci imaju priliku da naprave rezultat za koji žive njihovi navijači - da postanu prvaci svijeta.

Ovih dana se na Otoku ne radi ništa osim što se čeka sutrašnji meč Švedska-Engleska. Gordi Albion ima priliku da pobjedom protiv tvrdih Šveđana ode u polufinale, a čini se kako tu utakmicu nijedan Englez ne bi propustio ni za živu glavu.

Odnosno ipak, postoji jedna osoba, ali ne muško već žensko. Ne možemo joj uzeti za zlo jer taj meč pada na dan njene svadbe. Baš po zlu ona i njen budući suprug odlučili su da se vjenčaju 7. jula, a mlada je, vidjevši šta se dešava u Rusiji, odlučila da uvede rigorozne mjere te da u prostorijama gdje će biti održana svadba zabrani veliki ekran preko kojeg bi se gledala utakmica.

Osim toga, ona je odlučila da gostima čak zabrani korištenje mobilnih telefona pomoću kojih bi pratili dešavanja iz Samare jer je objasnila da je to njen dan i da ga ne želi tako provesti. To je razljutilo mnoge goste koji su joj poručili da nemaju namjeru doći na svadbu pod tim uvjerima, prenosi britanski Mirror.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Da li će nevjesta u posljednji čas prelomiti i pustiti goste da gledaju Harryja Kanea i ekipu ili će ipak biti sama na vlastitoj svadbi, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi