)
Newcastle do prvih bodova, West Ham zakovan za dno
Foto: EPA

Premier liga

Newcastle do prvih bodova, West Ham zakovan za dno

Edmir Škorić

Nogometaši Newcastlea u trećem su kolu Premier lige upisali prvu pobjedu.

Newcastle je na svom St. James Parku došao do prve "trice", pošto je sa 3:0 savladao West Ham. Ovo je već treći poraz gostiju i tim Slavena Bilića je na dnu sa dva data i devet primljenih golova. 

Svrake su povele golom Joselua u 36. minuti, a Clark je u 72. minuti povisio na 2:0, da bi Mitrović u završnici riješio pitanje pobjednika, postavivši konačnih 3:0. 

Swansea je preko Tammyja Abrahama i Jordana Ayewa došao do 2:0 pobjede na gostovanju kod Crystal Palacea, koji uz WH i Bournemouth nema nijednog boda nakon tri kola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iz te grupe je izašao Brihgton, pošto je osvojio prvi bod u gostima kod Watforda (0:0). Huddersfield je nakon dvije pobjede osvojio 'samo' bod protiv Southamptona (0:0).


Joselu GOAL Newcastle 1-0 West Ham by esprit-foot
GOAL HD - Newcastle United 2-0 West Ham United... by livefootball10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi