11

Komentari (11)

zevs
vidi ovih navijaca sto slave a nisu pitali nas koji komentarišemo jel to uredu il nije
johny22
Drago mi je samo sto ce city i psg pasti u drugi plan Uvijek ima neko moćniji i jači ccc
King_Kenny
...poslije Chelsea i Man.City-ja jos jedan Frankenstein klub sa siromasnom tradicijom i historijom.
Karameho
brate ti kao da si Srbin pa samo pominjes tradiciju i istoriju.. Od toga se ne zivi.. Zivi se od sadasnjosti i ulaganja..
vuckobih
Zar se može reci za klub koji je osnovan 1892. g. da je siromašne historije i tradicije?
King_Kenny
@vuckobih ...moj komentar se odnosi na siromasnu historiju osvajanja trofeja,a ne na starost kluba...90% klubova u Engleskoj su stariji od 120 godina,neki kao Notts County i preko 150,ali se takmice u nizim ligama...
miki30
Slaviš ovo?? Razumijem naše klubove što prodaju dušu za pare, jer kako bože drugačije konkurisati, ali ove tamo kretene nemogu skontati. Pa imaju para ko blata i opet se prodaju u ruke nekom gelipteru, bože sačuvaj. Još ovi slave, pa šta slave da mi je znati. Nisu ništa osvojili.
Manager
ma nemoš ti prebogat i preuspješan skontat ove siromahe i neuspješne ljude tamo, nemoj se džaba naprezat oko naše lijepo ;) :)
miki30
Buraz ja prezadovoljan svojim životom, sućur allahau! Šta me boli taki za njima. Nego nako se pitam, šta se imaš non stop kačiti na moje komentare?
nedim1996
Sad čekamo da pola igrača iz City-a i PSG-a pređe u Newcastle...
Hordas_Aristotel
Al stvarno ljudi su uvijek imali prelijep stadion
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.