Nesretne igrače Newcastlea ismijavaju i vlastiti navijači
Foto - Screenshot

Scene sa zagrijavanja ih razočarale

Nesretne igrače Newcastlea ismijavaju i vlastiti navijači

M. Šljivak

Ekipa Newcastlea igra jako lošu sezonu.

Nakon 20 odigranih utakmica tim Stevea Brucea je tek 16. sa 19 osvojenih bodova, a ako nastave redati poraze nova seldiba u Championship neće biti nikakvo iznenađenje.

Za sada imaju sreće što su Sheffield United, WBA i Fulham također očajni, no do kraja sezone je još mnogo i sve se može promijeniti u nekoliko utakmica.

Sinoć su fudbaleri Newcastlea doživjeli domaći poraz od Leeds Uniteda (1:2). Nakon 450 minuta igre konačno su zabili gol, no to im nije pomoglo da izbjegnu poraz.

[twitter]https://twitter.com/geordiesid/status/1354124425763938305[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači ovog tima svjesni su da je njihov tim ove sezone izuzetno slab. Nije zato nikakvo čudo što i oni sami ismijavaju snimke sa zagrijavanja pred utakmicu u kojoj fudbaleri ovog tima nisu mogli da pogode gol.

Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju navijača tima sa St. James Parka koji ne mogu da vjeruju šta se dešava sa njihovim timom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi