8

Komentari (8)

miki30
A neće je drugi aktivirati? Kakav ba Newcastle, šta ste naporni sa njima. Ok imaju sad pare ali opet mogu samo u ledja gledati nekoličini klubova. Pa ovog Diaza žele svi velikani a da izabere Newcastle? Tamo trenutno mogu igrači koji u velikanima nemaju mjesta pa ih ovi prodaju i tu dolazi Newcastle u igru. Možda za nekih 10 godina budu nešto, kao recimo jedan City. I njima je trebalo dugo vremena da dodju u vrh.
user1597698961
Pa drug niko prije nekoliko godina ni citija nije ozbiljno shvatao,gdje fe npr jedan sterling prijeci iz liverpola u city pa ono boom,predjee,,pa mnostvo tako igraca ,nije ni city bio ime,cak je njukastl veci tim od citya
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.