Newcastle United dovodi četvoricu igrača iz velikana koji traga za starom slavom

Svrake traže pojačanja

Newcastle United dovodi četvoricu igrača iz velikana koji traga za starom slavom

Admin Čaušević

Newcastle United ubrazno traga za novim igračima koji će pojačati konkurenciju u timu. 

Prvi transfer je već završen. Novi fudbaler Svraka postat će Kieran Trippier, dok se o ostalim pojačanjima uveliko špekuliše.

U srijedu se pojavila pomalo nevjerovatna vijest da Newcastle želi čak četvoricu igrača iz istog kluba.

Radi se o kvartetu iz Arsenala, engleskom velikanu koji posljednjih godina silno traga za starom slavom kada je osvajao titule i bio konkurentan u Evropi.

Prema navodima Mirrora igrači koje želi ekipa sa St. James Parka su Pierre-Emerick Aubameyang, Eddie Nketiah, Mohamed Elneny i Rob Holding.

Navodno i oni ne bi imali ništa protiv transfera obzirom da bi sigurno imali zagarantovanu odličnu zaradu, ali vjerovatno i veću minutažu nego na Emiratima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svakako je pomalo neobično vidjeti da Newcastle sa toliko samopouzdanja kuca na Arsenalova vrata, što baš i nije bila česta pojava u ranijim godinama.

Ipak, kako Arsenal tako i ostali velikani će se morati naviknuti na ponude Svraka koje su odnedavno najbogatiji klub na svijetu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije