Neymar sjedi na klupi, gleda na tribine i ne vjeruje vlastitim očima

Ko kaže da u Saudijskoj Arabiji nema navijača?

Neymar sjedi na klupi, gleda na tribine i ne vjeruje vlastitim očima

Midhat Šljivak

Brazilska zvijezda Neymar večeras je po prvi put u kadru Al Hilala nakon problema s povredom koje je imao po dolasku u Saudijsku Arabiju. Navijači domaćeg tima pobrinuli su se da ga veoma toplo dočekaju.

Neymar je večeras konačno u kadru Al Hilala na prvenstvenom meču protiv Al Riyadha, a navijači domaćeg tima su ga dočekali na pravi način.

S obzirom na činjenicu da je brazilski fudbaler nedavno postao najbolji strijelac u historiji nacionalnog tima, navijači Al Hilala su mu odlučili čestitati.

Oni su na tribinama istakli transparent s njegovim likom, zapalili su nekoliko baklji i uzvikivali su njegovo ime.

[twitter]https://twitter.com/AlhilalBayt/status/1702753219556811128[/twitter]

Oglasi

Neymar je mirno posmatrao sve s klupe za rezerve, ali sigurno je da će biti veoma sretan zbog ovakvog dočeka od strane navijača saudijskog velikana.

TV kamere naravno prate svaku moguću gestikulaciju Brazilca i pitanje je samo šta će se desiti kada se pojavi na terenu. To će biti eksplozija.

Treba napomenuti svakako da je seriju golova za Al Hilal nastavio srpski napadač Aleksandar Mitrović. Pogodio je u 30. minuti s penala za 1:0.

Ipak, dolaskom Neymara jasno je ko će u budućnosti izvoditi penale i Mitrović će se morati povući.

Top Komentari

Aspirator
Smijesno je ovo sa poredjenje… najveći stadion im je 20 hiljada
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi