Dečko u crnom kačketu cijedi Saudijce kao niko: Ne igra, uživa u bludu, a uzima milione - sedmično!

Za reprezentaciju briljira

Dečko u crnom kačketu cijedi Saudijce kao niko: Ne igra, uživa u bludu, a uzima milione - sedmično!

Admin Čaušević
Teme:

"Nemam riječi", rekao je prije nekoliko dana nakon što je postao najbolji strijelac u historiji svoje reprezetnacije. Svjetski superstar koji je godinama u centru pažnje gdje se god pojavi ponovo je izazvao gnijev javnosti, ovaj put one u Saudijskoj Arabiji.

Uložili su Saudijci ovog ljeta na stotine miliona eura na nova pojačanja, nisu štedili i doveli su praktično koga god su mogli. Iz Evrope je stigao veliki broj zvijezda i bez sumnje kvaliteta fudbala u toj zemlji je itekako povećana.

Posljednji veliki transfer realizovan je sredinom augusta kada je za 90 miliona eura iz PSG-a u Al Hilal stigao Neymar Junior, bez sumnje jedan od najpopularnijih fudbalera današnjice.

Iako su prošle četiri sedmice od dolaska interesnatno Neymar još uvijek nije debitovao za novi klub, dok je za Brazil i više nego spreman da igra.

Neymar i njegova djevojka Bruna Biancardi su u centru pažnje

U nedavnom duelu protiv Bolivije (5:1) je stigao do svog 79. gola u nacionalnom dresu te je tako postao najbolji strijelac u historiji Brazila prestigavši legendatnog Pelea.

"Veoma sam sretan, nemam riječi, nikad nisam ni pomislio da ću postaviti ovaj rekord", rekao je iskusni ofanzivac nakon trijumfa.

Oglasi

I dok zbog svog poduhvata u dresu reprezentacije Brazila nema riječi, tako i Saudijci. nemaju riječi za njegovo ponašanje, a već ga sumnjiče za blud i nemoral.

Kao što je poznato u Saudijskoj Arabiji je na snazi šerijat, odnosno islamski zakon, međutim Neymar je dobio određene popuste zajedno sa svojom djevojkom Brunom Biancardi.

Neymar i Bruna na jednoj od zabava

Na interenetu su se i pojavile fotografije sa jedne od zabava koje je organizovao Neymar i mnogi ga već kritikuju zašto se zabavlja, a ne može da igra za Al Hilal.

Kao što je poznato Neymar i Biancardi koji su u dugogodišnjoj vezi očekuju djevojčicu, međutim to i ih dalje ne spriječava da se ludo provode.

Za potpis Brazilac je od Saudijaca dobio šta je tražio. Privatni avion, vilu sa 25 soba, nekoliko vozača dostupnih 24/7, te brojna luksuzna vozila kao i godišnju platu od oko 100 miliona eura.

Tako je Neymar samo u posljednje četiri sedmice na ime plate uzeo više od šest miliona eura, a pri tome nije odigrao ni minut za Al Hilal.

Nema sumnje da ovaj 31-godišnjak itekako zna skupo naplatiti svaku svoju minutu provedenu kao igrač Al Hilala pošto mu bankovni račun raste iz minute u minut.

Top Komentari

juvem
Nema vecih nevjernika od ovih saudijaca, posebno seika, cast izuzetcima, upravo zbog izuzetaka je takav i zakon, sto se tice seika sigurno svaki zna koji je najbolji viski..
1 0
user1654896791
Moji muslimani.Koliko muslimanskih porodica nema vode,hrane i struje a vi ovim idiotima dajete tolike pare i neke popuste da rade sta god zele u vasoj drzavi.Tuzno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi