Promašio zicer nakon sjajnog dodavanja

Mbappe je upropastio Neymarovu magiju

12

Komentari (12)

kobe24
I ovaj Mbappe truhne u ovoj Francuskoj
user1599438591
@kobe24 truhne? De malo ozbiljnosti
Miskolizac
Cuj truhne..pa gdje jos necete to "H" ubaciti..katastrofa
kobe24
Glas h nalazi se u osnovnim i izvedenim riječima u kojima mu je po postanku (etimologiji) mjesto, kao i u riječima u kojima je naknadno. etimološko i naknadno razvijeno h: aždaha, duhati, halka, historija, hrskavica, kahva, mehlem, proha, promaha, truhnuti, vehnuti, vihoriti se
Miskolizac
Aj ne seri matere ti
kobe24
Tipičan argument nepismenog neandertalca
Miskolizac
Eto ti si pahmetan..krehtenu i nemas sopstveni jezik i nasao se pametovat..znam da cu ovim komentarom naljutiti mnoge, al to je cinjenica.
kobe24
Šta ti znače ove ".."? - Ja kako znam imaju samo tri tačke i jedna. Seljačino, prije nego što počneš pametovat o postojanju jezike, red je da naučiš osnovna pravopisna pravila sopstvenog jezika.
kobe24
user1599438591
@kobe24 ne pametuj sa tim h
Edo90
Znamo da si los lik Al ne moras se jos i dokazivat Idi ba beri baje
Edo90
Sta cemo se ljutit. Ne gledamo sta pise nego ko pise. Tako ne brini niko te ne uzbija. Srami se mrzenje svoje. Da nema Bosanskog jezika ne bi bilo ni ostali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.