Mbappe je upropastio Neymarovu magiju

Promašio zicer nakon sjajnog dodavanja

Mbappe je upropastio Neymarovu magiju

M. Šljivak

Neymar se poigrava sa igračima ekipe Reimsa.

Parižani nakon prvog poluvremena vode sa 2:0 golovima Neymara sa penala i Mbappea, a ovaj drugi je mogao vrlo lako zabiti i svoj drugi gol.

[twitter]https://twitter.com/neymarjrdepre/status/1394008685941334020[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/Yeshwajoe/status/1394016934669209602[/twitter]

Neymar mu je sve pripremio. Asistirao mu je petom iza odbrane Reimsa, a zatim Mbappe promašuje situaciju jedan na jedan sa golmanom gostiju Rajkovićem.

Zaista je prava šteta da Mbappe ovo nije iskoristio jer bi Neymarova asistencija važila za jednu od najboljih ove sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Brazilski čarobnjakk je ove sezone upisao ukupno 10 asistencija od čega pet u Ligue 1 u kojoj je odigrao samo 16 utakmica.

Mbappe je propustio šansu da postigne svoj 41. gol sezone.

Top Komentari

kobe24
I ovaj Mbappe truhne u ovoj Francuskoj
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti