Favorit za nasljednika Bartomeua jasno rekao šta misli o Neymarovom povratku
FOTO: EPA

Jasna poruka

Favorit za nasljednika Bartomeua jasno rekao šta misli o Neymarovom povratku

S. Grebović

Navijačima Barcelone se krajem prošlog mjeseca obistinila velika želja - Josep Maria Bartomeu podnio je neopozivu ostavku na mjestu predsjednika Katalonskog giganta.

Njegovim odlaskom ostalo je upražnjeno mjesto prvog čovjeka kluba, a prema nekim informacijama španskih novina trebao bi ga zamijeniti Javier Vilahoana.

On je odgovarao je na pitanja o budućnosti u klubu prvog trenera Ronalda Koemana i kapitana Lionela Messija.

"Da li bi Koeman trebalo da ostane na mjestu glavnog trenera? Da. Ne radi dugo, ali već je dokazao da je hrabar i da se ne boji da šansu pruži mladim igračima," rekao je Vilahoana za EFE.

"Messi? Morate da sjednete lice u lice sa njim i da slušate. Očigledno, ako Messi ode, što se nadam da se uskoro neće dogoditi, to bi bio problem za klub. Leo je najbolji igrač u historiji fudbala."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Potencijalni predsjednik kluba upitan je i šta misli o eventualnom povratku Neymara na Camp Nou o čemu se dosta piše u zadnje vrijeme. Odgovor je bio veoma kratak i jasan.

"Sa trenutnim igračkim kadrom, definitivno ne".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi