Neymar: Htio sam da odem, ali sada sam sretan u PSG-u

Brazilac poručuje

Neymar: Htio sam da odem, ali sada sam sretan u PSG-u

Brazilac Neymar priznao je da je ljetos želio napustiti redove PSG-a, ali da je sada sretan u ovom klubu.

On se trenutno nalazi na okupljanju reprezentacije za koju će odigrati 100. meč protiv Senegala, a tim povodom je na press konferenciji govorio o svemu pomalo.

Dotakao se i PSG-a gdje je sada, kako kaže, vrlo sretan i opušten.

"Nisam sretan samo u reprezentaciji, sretan sam i u klubu. Svi znate šta je bilo tokom ljetnog prelaznog roka i znate da sam želio da odem iz Pariza. Ali, to je iza mene. Sada sam sretan, opušten i osjećam se prijatno u klubu. Ova sezona je za mene dobro počela, zadovoljan sam svojim igrama", kaže Neymar i dodaje:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Kao što sam već i rekao, boriću se za svoj klub svom snagom, trudiću se da budem uspješan i da dam maksimum kako bismo ostvarili dobre rezultate. Nadam se da će to što se osjećam dobro u klubu na najbolji način da se odrazi i na igru u reprezentaciji".

Neymar je sa svojih 27 godina upisao 99 utakmica za reprezentaciju i postigao 61 gol. Jubilarni stoti meč odigrati će danas od 14.00 sati protiv Senegala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi