Vrijeme mu je isteklo: U PSG-u više ne žele klupsku legendu
EPA

Leonardo prelomio

Vrijeme mu je isteklo: U PSG-u više ne žele klupsku legendu

Epizodi Thiaga Silve u Paris Saint-Germainu uskoro bi mogao doći kraj.

Brazilski fudbaler je na Parku prinčeva još od 2012. godine i u međuvremenu je postao i kapiten, međutim u klubu se već uveliko spremaju na budućnost bez njega.

Silva je već uveliko u poznim igračkim godinama, sve se teže nosi s konkurencijom koja je od njega mlađa cijelo desetljeće, a da mu ne treba ponuditi novi ugovor smatra i sportski direktor Leonardo.

Imajući u vidu da mu aktuelni ističe sljedećeg ljeta, to znači da je tekuća sezona za Silvu ujedno i posljednja u dresu Paris Saint-Germaina u kojem važi za apsolutnu klupsku legendu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mediji u Francuskoj također pišu kako bi, s druge strane, nove ugovore trebali dobiti Marquinos i Verratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti