Neymar i predsjednik Barcelone zakopali "ratne sjekire"

Izrazio želju da se jednog dana vrati

Neymar i predsjednik Barcelone zakopali "ratne sjekire"

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar nedavno je boravio u Barceloni gdje je posjetio svoje nekadašnje saigrače, a odmah su počele špekulacije da bi se Brazilac mogao vratiti u katalonski klub.

Neymar je u Barceloni proveo četiri godine i osvojio je s ovim klubom sve što je mogao, ali je prošlog ljeta donio iznenađujuću odluku da napušta Barcu i prešao je u PSG za nevjerovatnih 222 miliona eura. Brazilac nije ostao u dobrim odnosima s čelnicima kluba od kojih je tražio 26 miliona eura za lojalnost koju nije pokazao, a čak je spremio tužbu protiv kluba.

Međutim, sve to se brzo smirilo nakon njegovog odlaska u PSG, no jasno je da Neymaru nedostaje njegova bivša ekipa. Brazilac veoma često dolazi u prostorije katalonskog kluba gdje se druži s Messijem i društvom, a prilikom nedavne posjete čak je razgovarao s predsjednikom kluba Josepom Mariom Bartomeuem.

Prema pisanju španskih medija Neymar je pokazao želju da se jednog dana vrati u katalosnki klub, te je nakon svega uspio izgladiti odnose s predsjednikom kluba. U Barceloni sigurno nemaju ništa protiv da se Neymar vrati, ali nakon svih pojačanja koje su doveli teško je očekivati da će se to desiti tako brzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti