Neymar iz jednog razloga želi da ide u Manchester United

Želi da bude najplaćeniji igrač na svijetu

Neymar iz jednog razloga želi da ide u Manchester United

Endin Čaušević

Engleski mediji prije nekoliko dana objavili su da Manchester United na kraju ove sezone želi dovesti Neymara. 

Kluba Old Trafforda potvrdio je interes za brazilskog reprezentativaca i navodno su spremni da aktiviraju otkupnu klauzulu koja iznosi nevjerovatnih 200 miliona eura. Iako je Neymar jedan od najvažnijih igrača Barcelone čini se da nema ništa protiv prelaska u United.

Kako piše engleski The Sun, Neymar je priznao svojim prijateljima da je dobio ponudu Manchester Uniteda. Navodno, Crveni đavoli su ponudili Neymaru nevjerovatnu sedmičnu plati od 415.000 funti, te potogodišnji ugovor.

Ukoliko United odluči da plati 200 miliona eura otkupnu klauzlu Neymar će najvjerovatnije pristati na ugovor koji mu nudi United. Navodno, Neymar je sretan u Barceloni, ali želi da ide na Old Trafford samo iz jednog razloga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako prenosi The Sun Neymarova glavna želja je da postane najbolji igrač svijeta u svim parametrima. Brazilac bi ugovorom u Unitedu pretekao Ronalda i Messija, te bi postao najplaćeniji igrač na svijetu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi