Spisak legendi Barcelone za meč s Realom
Foto: EPA

Očekuje nas veliki spektakl

Spisak legendi Barcelone za meč s Realom

E. Čaušević

Krajem ovog mjeseca očekuje nas veliki spektakl na Santiago Bernabeu gdje će snage odmjeriti Real Madrid i Barcelona.

El Clasico je jedna od najpraćenijih utakmica na svijetu, a krajem ovog mjeseca meč između dva ljuta rivala koji se igra u Madridu mogao bi odlučiti prvaka Španije. Ipak, svega nekoliko dana kasnije na programu je još jedan duel Barce i Reala.

Naime, 28. aprila odigrat će se humanitarna utakmice između legendi Barcelone i Real Madrida. Ovo će biti šansa da na jednom mjestu ponovo vidimo neke od najvećih zvijezda ove dvije ekipe.

Španski mediji uspjeli su saznati ko se nalazi na spisku katalonske ekipe za ovaj meč, dok je Realov tim još uvijek nepoznanica. Zanimljivo je da ćemo na fudbalskom terenu nakon više od deset godina ponovo vidjeti u istom timu Rivalda i Ronaldinha.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Spisak Barcelone: Angoy, Baia (golmani), Abidal, Zambrotta, Juan Carlos, Couto, Goikoetxea, Belleti, Sergi Barjuan, Edmilson, Deco, Davids, Ronald de Boer, Mendieta, Giuly, Stoichov, Julio Salinas, Rivaldo Ronaldinho.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi