Neymar izabrao broj u PSG-u

Napušta Barcu

Neymar izabrao broj u PSG-u

Endin Čaušević

Najveća saga ljetnog prelaznog roka je pri samom kraju, jer je Barca potvrdila da Neymar želi da ide u PSG.

PSG će aktivirati otkupnu klauzulu od nevjerovatnih 222 miliona eura, a očekuje se da u narednim danima Neymar bude predstavljen kao novo pojačanje francuskog kluba. Brazilac je jutros bio na treningu Barce, te je saopštio saigračima da napušta klub.

Iako još uvijek nije zvanično potpisao za PSG navodno je Neymar već dobio broj u ovom klubu. Kako pišu francuski mediji Neymar je tražio desetku i PSG mu je to omogućio iako je ovaj broj na leđima nosio Javier Pastore.

Jasno je i ovim potezom da će Neymar biti prva zvijezda kluba iz Pariza što mu je i bio cilj. Neymar će izaći iz sjene Lionele Messija, a da li će osvojiti uskoro Zlatnu loptu ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi