Neymar iznio "prljavi veš" iz svlačionice i kritikovao pojedine saigrače

PSG ostao bez Kupa Francuske

Neymar iznio "prljavi veš" iz svlačionice i kritikovao pojedine saigrače

A. Čaušević

PSG je ostao bez trofeja u Kupu Francuske, a posebno frustiran zbog toga je bio Neymar Junior.

Već neko vrijeme se špekuliše da u pariškom klubu atmosfera nije baš najbolja te da je nekim igračima teško nametnuti autoritet.

Brazilac je poslije meča iznio "prljavi veš" iz svlačionice tako što je kritikovao svoje mlađe saigrače od kojih je zatražio da više slušaju i poštuju starije kolege.

"U svlačionici više trebamo biti mučkarci, trebamo biti ujedinjeniji", rekao je Brazilac u mixed zoni.

"Vidim dosta mlađih igrača koji više koriste usta nego uši. Trebaju više slušati nego što pričaju. Nekad stariji igrač priča, a oni odgovaraju. Trener govori, a oni uzvrte. Tako tim neće napredovati", dodao je Neymar.

"Mi smo iskusniji, tako da nas moraju više poštovati i slušati. Trebao sam raditi isto kad sam počinjao".

Rennes je slavio sa 6:5 poslije penala nakon što je 120 minuta igre završeno rezultatom 2:2 s tim da su Prinčevi imali dva gola prednosti.

Neymar udario navijača

Kada su krenuli na tribinu po utješnu medalju, igrači PSG-a našle su na meti navijača Rennesa, a Brazilac je djelovao veoma nervozno te se sukobio sa jednim od navijača.

Neymar je prvo odgurnuo mobitel kojim je navijač snimao njega i saigrače, a potom i udario istog, te nastavio svoj put...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi