Neymar je također bio neposlušan kao Kepa pa je dobio visoku kaznu
Neymar je propustio tri utakmice kao kaznu za neposlušnost

I Brazilac je odbijao izvršiti naredbe trenera

Neymar je također bio neposlušan kao Kepa pa je dobio visoku kaznu

S. Pašalić

Još uvijek se ne stišavaju strasti nakon nesvakidašnje situacije na utakmici Carabao kupa.

Da podsjetimo trener Chelseaja Maurizio Sarri je htio zamijeniti mladog golmana Kepu Arrizabalagau ali je on odbio izaći iz igre nakon čega je Talijan potpuno izgubio živce.

Puno se prašine diglo oko tog događaja koji se ustvari već nekoliko puta ranije dešavao na utakmicama. Lionel Messi je tako u utakmici protiv Eibara kada je Barcelonu vodio Luis Enrique odbio izaći sa terena.

Neposlušnost igrača prema treneru se desila i od strane sadašnjeg igrača PSG-a Neymara u vrijeme dok je još igrao za Santos.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naime Neymar je bio izvođač penala u Santosu, ali je promašio nekoliko udaraca sa bijele tačke zaredom pa je trener Santosa nakon što je njegovom timu u narednoj utakmici dosuđen penal odlučio da promijeni izvođača.

Neymaru se to nije svidjelo pa je odbio izvršiti naredbu trenera, a nakon toga je kažnjen sa tri utakmice neigranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi