"Kepu sada treba poslati u rezerve i na ljeto mu reći 'od**bi!"

Tako smatra bivši fudbaler Liverpoola

"Kepu sada treba poslati u rezerve i na ljeto mu reći 'od**bi!"

Kepa Arrizabalaga našao se na udaru kritika brojnih bivših fudbalera koji su svoj hljeb zarađivali na Otoku. 

Jedan od onih koji nikako ne cijene Kepu nakon onoga što je uradio u nedjelju navečer je bivši fudbaler Liverpoola Stan Collymore.

On smatra da Kepa više nikada ne bi trebao braniti za Chelsea, a iskoristio je priliku i da njegov potez uporedi s onim što je uradio Eric Cantona.

"To što je Kepa Arrizabalaga odbio da izađe iz igre u finalu Liga kupa je najneprofesionalniji čin kojeg sam ikada vidio na fudbalskim terenima. Bilo je to najgore 'gubljenje pameti' od onoga što je uradio Eric Cantona prije 24 godine".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Arrizabalagi više ne treba dozvoliti da ikada brani za Chelsea, bez obzira na to što je prošlog ljeta na njega potrošeno više od 70 miliona funti. Treba ga staviti da igra za rezerve do kraja sezone. Trebaju mu klub i Sarri reći "Tako, sad od**bi", čim počne transfer rok", kaže Collymore.

Inače, Collymore je tokom karijere, osim za Liverpool, igrao još za Nottingham Forest, Aston Villu, Leicester City... Za reprezentaciju je upisao tri nastupa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi