Neymar je u nedjelju imao samo jedan problem: Kako ući u svoj Ferrari vrijedan 300.000 eura?
Hladno vrijeme je napravilo probleme Brazilcu

Brazilac je bio bespomoćan

Neymar je u nedjelju imao samo jedan problem: Kako ući u svoj Ferrari vrijedan 300.000 eura?

S. Pašalić
Teme:

Igrač PSG-a, Neymar je poznat kao neko ko voli da se provodi i troši novac na razne stvari.

Tako je to bilo i u nedjelju navečer u Parizu gdje je izašao da večera u skupocjenom restoranu, ali se Brazilac našao u neobičnoj situaciji u kojoj nije mogao ući u svoj Ferrari vrijedan 300.000 eura.

Te noći je u glavnom gradu Francuske bilo dosta hladno, a kada je Neymar pokušao da otključa svoj auto, moćna mašina nije htjela da sarađuje.

Neymar je pokušavao na sve načine, trljao je ključ od svoj džemper u očajnom pokušaju da otključa auto po hladnom vremenu.

Jedan žena, za koju se ispostavilo da je supruga Thiaga Silve se odlučila našaliti na račun Neymara pa je dobacila: "Da li pokušavaš ukrasti auto drugih ljudi"

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Jebivjetar
Golf 2 nema tih problema ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi