Messi: Neki članovi Barcelone nisu željeli da se Neymar vrati

Argentinac priznao

Messi: Neki članovi Barcelone nisu željeli da se Neymar vrati

E. Čaušević

Barcelona je ovog ljeta uložila velike napore da u svoje redove vrati Neymara, ali na kraju katalonski klub to nije uspio.

Neymar je pokazao želju da se vrati u Barcelonu nakon što je shvatio da je napravio grešku prije dvije godine kada je prešao u PSG. Blaugrana je slala razne ponude na adresu Parižana, ali francuski prvak je to odbio glatko.

Brazilac je na kraju ostao u PSG-u i priznao je javnosti da je želio napustiti klub, ali da se to nije desilo i da je ponovo fokusiran samo na Parižane.

O povratku Neymara govorio je i Lionel Messi koji je u izjavio za argentinski Metro izjavio da je priželjkivao da se Brazilac vrati na Camp Nou, ali da se to nije uspjelo ostvariti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je priznao da nisu baš svi u Barceloni bili za povratak Neymara zbog načina na koji je on prije dvije godine napustio klub.

"Bilo je jako teško vratiti ga u Barcelonu. Prvo jer je bilo teško gledati ga kako odlazi, a drugo i zbog načina na koji je otišao. Postoje ljudi u klubu koji nisu željeli da se on vrati. Ako gledamo samo u sportskom smislu Ney je sigurno jedan od najboljih, ali moramo razumjeti i ostale faktore", rekao je Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
To su pametni clanovi... a ne mogu da vjerujem da si ti bio za povratak tog go**eta
0 0
doa297
Ne trba se vratit
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi