Neymar komentarisao odluku navijača da ranije napuste stadion

Brazilac se oglasio

Neymar komentarisao odluku navijača da ranije napuste stadion

Edmir Škorić

PSG je četiri kola prije kraja prvenstva došao do desetog naslova prvaka Francuske.

Parižani su na svom Parku prinčeva remizirali s Lensom (1:1), pa su otišli na 16 nedostižnih bodova ekipi Marseillea. Ovo je bila 10. titula za PSG, a zanimljivo da su navijači zbog protesta ranije napustili stadion.

Oni su titulu slavili okolo stadiona, ne želeći da radost dijele sa igračima i upravom pariškog kluba.

"Bilo je nevjerojatno da je publika počela odlaziti sa stadiona. A što se tiče zvižduka, mislim da će se zasititi toga. Ipak imam još tri godine ugovora", rekao je Neymar pa iznenadio izjavom da nije slavio sa svojim saigračima naslov prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nisam bio na proslavi, ali bilo je šampanjca u svlačionici", rekao je Brazilac u razgovoru za PSG TV.

U PSG-u tradicionalno osvajaju titule u Francuskoj, iako im je Lille prošle sezone ukrao istu ispred nosa, ali navijači traže trofej Lige prvaka i to je ujedno glavni cilj uoči nove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi