Od prijatelja do najvećih neprijatelja, Neymar i Mbappe jednim klikom pokazali pravu istinu!

Nisu mogli funkcionisati u istom klubu

Od prijatelja do najvećih neprijatelja, Neymar i Mbappe jednim klikom pokazali pravu istinu!

Endin Čaušević

Kylian Mbappe i Neymar prošle sezone bili su nekoliko puta u centru skandala kada se dosta pisalo da oni nisu u dobrom odnosu iako su iz PSG-a dali maksimum da to zataškaju i pokažu da su oni zapravo dobri prijatelji. No, Neymar je nedavno otišao iz PSG-a, a da je prijateljstvo njega i Mbappea bilo samo bajka pokazalo se na vrlo jednostavan način.

Neymar je nakon šest godina odlučio da mu je dosta PSG-a gdje je iz sezone u sezonu njegov status u tom klubu bio sve gori i gori. Pisalo se da se vraća u Barcelonu, no na kraju silne milione saudijskoj Al Hilala nije mogao odbiti.

Do zadnjeg dana njegovog boravka u PSG-u u tom klubu su se trudili da prikažu kako između Neymara i Mbappea nema sukoba i da su oni sjajni prijatelji, ali sada se ispostavilo da je to bila samo predstava za javnost.

Oni su prošle sezone imali nekoliko verbalnih sukoba na terenu, a iz kluba su to zataškavali i objavljivali videe s treninga kako su oni zapravo u sjajnom odnosu.

Međutim, kada je Neymar otišao u Al Hilal Mbappe je bio jedini koji mu nije poželio sreću, a jedan detalj s društvenih mreža "raskrinkao" je cijelu situaciju i pokazao stvarnu sliku odnosa Neymara i Mbappea.

Oglasi

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje pokazuju da Neymar i Mbappe nemaju više nikakav kontakt. Otpratili su jedan drugog s Instagrama, a to je pokazalo svima njihov pravi "odnos".

Očito je bilo i prošle sezone da PSG s toliko zvijezda jednostavno ne može funkcionisati, jer je ego bio ono što je preovladavalo u svlačionici francuskog kluba.

Zbog toga u Parizu nisu previše žalili kada su Neymar i Lionel Messi otišli, a izbor je pao upravo na Mbappea koji je dobio ulogu vođe i prve zvijezde kluba što nije bilo moguće dok su tu bili Neymar i Messi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dok je Neymar napustio PSG pokazalo se da prijateljstvo njega i Mbappea nikada nije ni postojalo i da je francuski klub na sve načine pokušao da prikaže upravo suprotno u javnosti jer nisu željeli da im to naruši ugled.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi