Neymar: Messi je s druge planete

Brazilac vjeruje da je i Suarez trebao biti među kandidatima

Neymar: Messi je s druge planete

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Lionel Messi večeras je po peti put u svojoj karijeri osvojio Zlatnu loptu.

U konkurenciji za osvajanje ove nagrade, pored Messija, bili su još Neymar i Cristiano Ronaldo. Neymar je zavržio kao treći, ali je izjavio je ponosan što je uopšte imao priliku da se nađe među dva najbolja fudbalera današnjice.

"Messi je sa druge planete i to dokazuje stalno. Brate moj, čast mi je što imam priliku da igram s tobom. Ti si najbolji igrač svijeta i moj idol", rekao je Neymar nakon ceremonije dodjele Zlatne lopte.

Također, brazilski fudbaler je dodao da mu je žao što među tri kandidata za osvajanje Zlatne lopte nije bio i Luis Suarez.

"On je imao nevjerovatnu godinu i zaslužio je da se nađe danas s nama na bini. Nadam se da ćemo sljedeće godine nas trojica biti na ovom istom mjestu", dodao je Neymar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti