"Neymar može biti najbolji na svijetu, ali nikad neće biti kapiten Brazila"

Oglasio se Paulo Sergio

"Neymar može biti najbolji na svijetu, ali nikad neće biti kapiten Brazila"

Endin Čaušević

Legendarni brazilski napadač Paulo Sergio iznenadio je brazilsku javnost izjavom o najboljem igraču ove ekipe Neymaru pred početak Svjetskog prvenstva.

Brazil polaže mnogo nade u zvijezdu PSG-a za Svjetsko prvenstvo koje se ovog ljeta igra u Rusiji. Međutim, nekadašnji napadač Rome i Bayerna, Paulo Sergio, nije baš optimističan da Neymar može biti lider ove generacije.

Sergio je poručio da je bez dileme Neymar najbolji igrač kojeg u ovom trenutku ima Brazil, ali je siguran da ne može biti kapiten, te da je to već jednom dokazao.

"Neymar može biti najbolji igrač svijeta, ali nikada neće biti kapiten Brazila. Moramo se sjetiti da je već imao čast da bude kapiten, ali da mu je to stvorilo ogromne probleme. Jednostavno, on ne može biti lider ove generacije. Ukoliko želi biti najbolji na svijetu onda mora misliti samo na fudbal i ništa drugo", poručio je Paulo Sergio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi