Neymar na udaru Laudrupa: "Zašto provociraš?"

Danas radi kao komentator

Neymar na udaru Laudrupa: "Zašto provociraš?"

Fudbaleri Barcelone u utakmici 4. kola Primere su ostvarili visoku pobjedu na gostavnju kod Leganesa (5:1). 

Doprinos u pobjedi je, po navici, dao i Neymar koji je u finišu utakmice svojim akrobacijama provocirao protivničke igrače. Nakon utakmice kritike na račun brazilske zvijezde je uputio Michael Laudrup koji danas radi kao komentator beIN Sportsa.

"Zašto uzimaš loptu na svojoj polovici terena? Pa da provociraš protivnika. Dodaj loptu i idi dalje", kazao je Laudrup i dodao:

"Kod rezultata 4:0 ne možeš se folirati, pokazivati poteze i provocirati protivnika", poručio je ovaj proslavljeni danski reprezentativac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, Laudrup je imao priliku igrati za Barcelonu u periodu od 1989. do 1994. godine. Kasnije je prešao u Real Madrid, Vissel Kobe i Ajax.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi