Neymar: Pregovarao sam sa nekoliko klubova

Odlučio ostati u Barci

Neymar: Pregovarao sam sa nekoliko klubova

Teme:

U ljetnom prijelaznom roku čelnici PSG-a su nudili sve i svašta kako bi u svoje redove doveli Neymara. 

Neymarov zastupnik Wagner Ribeiro je tokom ljeta pregovarao sa PSG-om koji je bio spreman izdvojiti 40 miliona eura za godišnju plaću, međutim Brazilac je na kraju odlučio ostati u Barceloni i staviti paraf na novi ugovor. 

"Da, postojali su pregovori s nekoliko klubova, ne samo s jednim, ali sam na kraju odlučio da ostanem u Barceloni jer se ovdje osjećam kao kod kuće. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

I dok Neymar ne želi otkrivati koji su klubovi bili u igri, prema informacijama do kojih je došao ESPN, pored PSG-a pregovori su se vodili sa Manchester Unitedom i Real Madridom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi