Neymar nakon šest godina konačno propušta sestrin rođendan?
Foto - EPA

Nije povrijeđen, ali suspenzija je moguća

Neymar nakon šest godina konačno propušta sestrin rođendan?

M. Šljivak

Najskuplji fudbaler svijeta Neymar konačno će po svemu sudeći igrati fudbal u mjesecu martu.

Brazilac je prethodnih šest godina konstantno bio povrijeđen i nije nastupao za Barcelonu i PSG u februari i martu, kada je rođendan njegove sestre (11. mart).

Uvijek je u istom periodu imao probleme s povredama ili suspenzijama, te je odmor koristio kako bi prisustvovao rođendanu sestre Rafaelle, ali i velikom karnevalu u Riju.

Iako su iz Brazila stizale fotografije žestokog provoda, klubovi nikada nisu reagovali i Neymar je prolazio bez ikakvih opomena ili kazni.

Međutim, nakon šest godina Neymar će, po svemu sudeći, konačno biti na raspolaganju svom timu i neće odlaziti u Brazil.

Ipak, ostalo je još tri sedmice da vidimo hoće li mu se šta desiti, jer se rođendan bliži, a on nije povrijeđen. Ko zna, možda neka iznenadna glupost ga i odvede ponovo u Brazil.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lista Neymarovih izostanaka:

2015 - suspenzija
2016 - suspenzija
2017 - problem s mišićima
2018 - fraktura metatarzalne kosti
2019 - lom stopala

Top Komentari

Rajvosa2019
Rafaellu samo cvrsto u Doggy Style , jos je za kosu povuci da se dublje nabije, a ovaj papak Neymar da prinosi hladne pive da se masina ne pregrije
9 0
Samo_Realan
Odveo bih je u Živinice i zabio bih joj ga medju vilice
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi