Navijači PSG-a bijesni nakon ludog partija: Svi su bili pijani, osim najveće mirnice u timu

Divlji tulum uprkos porazu

Navijači PSG-a bijesni nakon ludog partija: Svi su bili pijani, osim najveće mirnice u timu

Navijači PSG-a bili su izuzetno ljuti nakon poraza njihovog tima od Dortmunda (2:1) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a bit će bijesni nakon što vide kako su to igrači podnijeli. 

Preskupo plaćene zvijezde Parižana 48 sati nakon meča napravile su mega parti povodom rođendana Maura Icardija, Angela Di Marije i Edinsona Cavanija.

Mlađi Argentinac je u srijedu proslavio 27. godina, stariji 32, a urugvajski napadač 33. Tom prilikom pozvani su i saigrači da skupa slave a svi su se maksimalno opustili.

Tako je na internet dospio i snimak na kojem su u prvom planu Edinson Cavani, Neymar ali i inače izuzetno mirni Keylor Navas. Oni su očigledno bili poprilično pod uticajem alkohola pa su goli do pasa plesali, skakali i pjevali. Francuzi pišu da je jedini trijezan na zabavi bio Kylian Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navijači su sada sigurno vrlo ljuti na njih, a vidjet ćemo da li će ih malo omekšati nakon revanša protiv Drtmunda...

Top Komentari

kreka
Cavani isti Rukfas
9 0
MaxBavarac
Ekipa koja nikad ama bas NIKAD nece osvojiti Ligu prvaka!!!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi