Neymar: Neka Brazil pobjeđuje i bit ćemo sretni

Neymar: Neka Brazil pobjeđuje i bit ćemo sretni

Edmir Škorić
Teme:

Na otvaranju Kupa konfederacija domaća selekcija Brazila uvjerljivo je, rezultatom 3:0, slavila protiv Japana.

Brazil je u utakmici odigranoj u suboti navečer poveo nakon sjajnog gola Neymara već u trećoj minuti. Ovoljetno veliko pojačanje Barcelone predstavlja se na najbolji način već u generalnoj probi za Mundijal 2014. godine.

Do kraja utakmice Paulinho i Jo su pogašali japansku mrežu za prva tri boda Karioka na Kupu konfederacija.

"Stvarno je bio poseban osjećaj postići gol tako rano i na početku turnira koji nam puno znači. U svemu je bitno što smo domaćini, što igramo pred našim navijačima, a naravno nijedan igrač nije ispred reprezentacije", kazao je Neymar uz dodatak:

"Samo neka Brazil pobjeđuje i svi ćemo biti sretni".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

On je tokom utakmice zadobio jedan nezgodan udarac, ali bit će spreman za narednu utakmicu. "Nema govora o nekoj povredi. Sve je sa mnom u redu i čekam spreman nove utakmice".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.