Neymar nije nevinašce kao što to pokušava predstaviti: Pokrenuta je ozbiljna kampanja protiv njega
Foto - EPA

Proglasili ga homofobom

Neymar nije nevinašce kao što to pokušava predstaviti: Pokrenuta je ozbiljna kampanja protiv njega

M. Šljivak

Veliku pažnju je proteklog vikenda izazvao duel PSG-a i Marseillea na Parku Prinčeva.

Marseille je na kraju slaviosa 0:1, a u samom finišu se desila velika tuča zbog koje je sudija dodijelo čak pet crvenih kartona.

Neymar je jedan od isključenih jer je udario Alvara Gonzaleza. Potom je Brazilac optužio Španca da ga je vrijeđao na rasnoj osnovi, ali on je odbacio takve navode.

Međutim, ni Neymar nije bio nevinašce u svemu ovom. Protivnika je nazvao pe**rom, te je izazvao ozbiljan gnjev na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

On je sada na udaru zbog svog homofobičnog komentara. Pokrenuta je velika akcija na Twitteru da se Neymar okarakteriše kao homofob i za sada akcija dobro prolazi.

Brazilac je sebi za vrat natovario samo nove probleme i zaista je nevjerovatno šta čovjek radi.

Top Komentari

DylanDog
Uuuuuu, zamjerio se fegetskom lobiju, sad je naje...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi