Payet šokirao sve objavivši skandaloznu montažu s Neymarovim licem

Malo je pretjerao

Payet šokirao sve objavivši skandaloznu montažu s Neymarovim licem

E. Škorić

Francuski derbi između PSG-a i Marseillea u nedjelju navečer pripao je gostima (0:1), ali najmanje se dan kasnije priča o pobjedi i nogometnim temama.

Kraj utakmice protekao je u žestokoj tučnjavi, pa su petorica isključena, a crveni karton dobio je i Neymar koji je udario Španca Alvara, kojeg je potom optužio za rasizam.

U Marseilleu su svi na strani svog nogometaša, pa i Dmitri Payet, koji je objavio na društvenim mrežama montiranu fotografiju igrača Marseillea, a u fokusu je upravo Alvarao koji u rukama drži psa s Neymarovim licem.

Payetov potez mogao bi samo dodatno potpaliti vatru koja ionako bukta, a neće biti čudno ako Neymar ubrzo odgovori na svoj način.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

sipopugaloma
Nije pretjerao... Nejmar je najveca seljacina u ligama petice... luzer stupidni
9 2
Sabic
****iga kod nas rijec majmune normalno a kod njih rasizam nerazumijem
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi