Neymar nije sretan u PSG-u, a dogovor s ovim klubom to najbolje dokazuje

Brazilac pogriješio što je napustio Barcu?

Neymar nije sretan u PSG-u, a dogovor s ovim klubom to najbolje dokazuje

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar prije godinu dana postao je najskuplji igrač svih vremena kada je iz Barcelone prešao u PSG za 222 miliona eura.

Neymar je nakon četiri veoma dobre sezone odlučio napustiti Barcu što je iznenadilo fudbalsku javnost. Ponudu Parižana nije mogao odbiti i tamo je otišao kako bi konačno izašao iz sjene Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Ipak, to mu ne ide baš po planu i sve više se priča da je nesretan u francuskom klubu.

Već nekoliko sedmica uveliko se špekuliše o tome da bi Neymar već na kraju ove sezone mogao napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu. Francuski mediji objavili su da je Neymar napravio dogovor s PSG-om da ga puste na kraju ove sezone za sumu od 200 miliona eura.

Neymarova želja je da se vrati u Barcelonu gdje se već bio navikao na život, no ukoliko Katalonci ne izraze želju da ga kupe od PSG-a, onda će Brazilac najvjerovatnije pojačati Real Madrid. Jedno je sigurno, a to je da nas očekuje dosta uzbuđenja što se tiče sudbine najskupljeg igrača u historiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Koja budala igrat u timu gdje ti Messi doda na gol lini i gdje mu prepusti izvođenje penala, njemu to neodgovora dođe u PSG neda mu Cavani da puca penal ... Sad mu došlo iz guzice u glavu da je pogriješio.
19 2
Ibro
Kad je neko pohlepan i nezna da se zahvali Bogu za sve sto ima taj nikad nece ni biti sretan
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi