Neymar o dolasku u Barcu: Osjećao sam se kao u video igrici
Foto: EPA

Brazilac se prisjetio prvih dana na Nou Campu

Neymar o dolasku u Barcu: Osjećao sam se kao u video igrici

Teme:

Brazilski majstor Naymar zajedno sa Lionelom Messijem i Luisom Suarezom čini Barcelonin ubojiti MSN trio. Neymar se već odavno na Nou Campu osjeća kao kod kuće, međutim, kako sam priznaje, tako nije bilo od početka.

Kada je 2013. godine stigao iz Santosa u Barcelonu, Neymar je imao veliku tremu nakon što je na Nou Campu susreo Barcine velike zvijezde.

"Ušao bih u svlačionicu i pogledao bih na jednu stranu i tamo vidio Messija, a onda na drugu i tamo bi bili Xavi, Iniesta, Pique i Dani Alves...Osjećao sam se kao da sam u video igrici", izjavio je Neymar.

"Jedan dan sam igrao sa tom ekipom na konzoli za video igre, a naredni sam stajao pored njih", rekao je Brazilac, te nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Prvi mjesec je bio težak i bilo me stid razgovarati sa Messijem. Ovi momci su bili moji idoli."

"Morao sam početi od nule, jer sve ono što sam uradio u Brazilu nije ništa značilo u Evropi", dodao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi