Neymar o navijačima PSG-a: S njima je kao sa ženom...
(Foto: EPA)

Imao je zanimljive riječi

Neymar o navijačima PSG-a: S njima je kao sa ženom...

Midhat Šljivak

Brazilac Neymar nije omiljen kod navijača PSG-a.

Nakon što je krajem prošle sezone udario jednog od navijača i nakon što je razmišljao javno o odlasku iz kluba, vatreni fanovi kluba su ga dočekali 'na nož'.

Transparenti protiv njega bili su na svim domaćim utakmicama kluba, ali stvari su se malo promijenile u posljednje vrijeme.

Nakon što je svom timu donio još jednu pobjedu (Bordeaux 0:1), Neymar je govorio o odnosu sa navijačima i bio je poprilično interesantan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Moj odnos sa njima je kao sa ženom. Ponekad se raspravljate i nakon toga određeni period ne pričate. Ipak, sa ljubavlju i posvećenošću sve se vrati u normalu. Ovdje sam da pomognem PSG-u i dat ću svoj život na terenu", rekao je Neymar.

Najskuplji fudbaler svijeta je prošlog vikenda zabio za pobjedu protiv Lyona, a danas je pogodio i protiv Bordeauxa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi