2

Komentari (2)

Ecosport
Ovo je lakrdija, ova utakmica je trebala biti prekinuta i isprazniti stadion skroz. Još utrcavanje navijača gdje prekida akciju Messija, to je strašno. Šta se dopušta ovom Marseju, nevjerovatno.
Realist
Koliko god UEFAnastojala bit stroža i stroža u kaznjavanju svakog oblika navijanja i podrzavanja svog kluba(osim mirnog sjedenja i pjevanja) navijaci ce bit sve gori i gori u prelazenju dopustenih granica i radit ce ono sto im mozda nebi nikad palo napamet da ucina u vrijeme kad im nitko nije puho za vratom i govorio im kako se ljepo ponasa. SLOBODA NAVIJAČIMA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.