Neymar od prve minute protiv Guingampa

Debituje za PSG

Neymar od prve minute protiv Guingampa

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras igraju na gostovanju protiv Guingampa u okviru 2. kola francuske Ligue 1.

PSG je u prvom kolu prije sedam dana na domaćem terenu savladao Amiens sa 2:0, a navijači kluba iz Pariza i večeras očekuju tri boda. U centru pažnje pred početak meča nalazi se najskuplji igrač svijeta Neymar koji će večeras debitovati za svoj novi klub.

Neymar je u PSG stigao prije desetak dana iz Barcelone, a francuski tim ga je platnio nevjerovatnih 222 miliona eura. Zbog papirologije Brazilac nije mogao igrati u prvom kolu, ali će već večeras biti na raspolaganju Unaiju Emeryju.

Španski stručnjak je odlučio da Neymara gurne u vatru od prve minute iako je brazilski igrač bio veći dio ove sedmice na odmoru. No, očito je da Parižani žele što prije vidjeti na djelu igrača za kojeg su platiti ogromnu sumu novca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG: Areola, Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa, Motta, Rabiot, Verratti, Di Maria, Neymar, Cavani.

Guingamp: Johnsson, Coco, Didot, Rebocho, Sorbon, Kerbrat, Ikoko, Deaux, Salibur, Camara, Briand.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti