Neymar od UEFA traži da izbaci Barcelonu iz Lige prvaka
Foto: EPA

Brazilac se sveti bivšem timu

Neymar od UEFA traži da izbaci Barcelonu iz Lige prvaka

E. Škorić
Teme:

Brazilski napadač Neymar želi da Barcelonu izbace iz Lige prvaka, javljaju mediji u Španiji.

Kako javlja AS, brazilski reprezentativac je i zvanično zatražio od UEFA da izbaci Barcelonu iz Lige prvaka, što je itekako šokantna vijest za Katalonce.

Bivši igrač Barcelone nije zadovoljan što mu klub nije ispunio sve obaveze iz ugovora, te mu duguje oko 25 miliona eura bonusa.

Kako mu ništa nije plaćeno, Neymar je odlučio da pošalje zvaničan dopis u Nyon i da zatraži od UEFA-e da kazni Barcelonu, no navodno je dobio negativan odgovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo da je Neymar iz Barcelone u PSG prešao za rekordnih 222 miliona eura. Koliko god imao novca, Neymar želi da ga bivši klub ispoštuje, pa se zato odlučio na poduzimanje određenih mjera u smislu tužbi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi